İskenderun’da Kurban Satış Yeri Belli Oldu

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kurban satış alanı olarak belirlenen alanda zemin düzenleme çalışması yapıyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”kurban bayramına yaklaşık bir aydan az bir süre kaldı. Belediye olarak halkın rahatlıkla kurbanlıklarını alabilmelerini sağlamak amacı ile kurban satış alanını belirledik. Ekiplerimiz sahanın etrafını çevirecek. Satış alanında zemin düzenleme çalışmaları yapılacak. Başlatılan çalışmaların bitiminden sonra vatandaşlar daha düzenli bir yerde kurban alımı yapabilecekler” dedi.

Bölgede olması muhtemel trafik yoğunluğu içinde tedbirlerin alınacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu konuda zabıta ekiplerimiz ile emniyet görevlilerimiz iletişim halindeler. Alan içerisindeki satış yerleri de çizilerek numaralandırılacak. Sahanın su giderleri ve diğer temizlik ile ilgili işlemler temizlik işleri müdürlüğümüz tarafından takip edilecek. Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir kurbanlık alışverişi yaparak geçirmesini sağlamak” diye konuştu.

 

İskenderun’da Kurban Satış Yeri Belli Oldu İskenderun’da Kurban Satış Yeri Belli Oldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.