Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Sona Gelindi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz’un Gökmeydan Mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile Gökmeydan Mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatını yerinde inceledi.
Yapımı tamamlandıktan sonra “T.C. Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi” adıyla faaliyete girecek olan Kültür merkezinin yapımında sona gelindiğini belirten Başkan Culha, “ İlçemizin genel sorunlarına çözüm üretirken, aynı zamanda ilçede yapılacak sosyal ve kültürel etkinlikler için yeni yerler inşa ediyoruz. 3000 m2’lik bir alanda halkımızın sosyal faaliyetleri, toplantıları ve bu gibi etkinlikleri gerçekleştirebilecekleri bir alan yapmaya çalışıyoruz. Amacımız, yaptığımız yeni yerlerle ilçemizdeki sosyal ve kültürel faaliyetleri arttırmak. Gençlerimiz, ev hanımlarımız, dileyen herkes gelip bu kültür merkezinden faydalanabilecek. Burada hem bazı mesleki kursların eğitimi verilecek, hem de kültürel faaliyetler, seminerler ve birçok etkinlik yapılabilecek, ” ifadelerini kullandı.

Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Sona Gelindi Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Sona Gelindi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.