Terfi Noktalarında Bakım Ve Onarım Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde içme suyu iletimi görevi gören içme suyu terfi noktaları ve kuyularındaki elektrik sistemlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı mobil ekipleri tarafından Hatay genelinde terfi merkezleri, su depoları ve içme suyu kuyularının rutin olarak bakımdan geçtiğini aktaran Genel Müdürlük, Tesislerin sağlıklı ve sürekli şekilde işlevini yerine getirmesi adına elektrik panolarında, jeneratörlerde, haberleşme sistemleri, kuyu pompaları ve diğer ekipmanlarda bakım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Gece-gündüz demeden oluşabilecek problemlere hızlı şekilde müdahale etmek için ekiplerin vardiyalı şekilde görev yaptığını aktaran HATSU, yapılan planlı çalışmalar sayesinde depo taşmaları ve su israfının önüne geçildiğini vurguladı.

Terfi Noktalarında Bakım Ve Onarım Sürüyor Terfi Noktalarında Bakım Ve Onarım Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.