Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Işıklı mahallesinde çıkan yangını ve söndürme çalışmalarını yerinde takip etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ışıklı Mahallesinde dün öğleden sonra çıkan yangın ve söndürme çalışmaları hakkında bilgi almak üzere, Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Işıklı mahallesine gitti. Yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra, yangın bölgesini inceleyen Başkan Culha, “İlk aldığımız bilgiler doğrultusunda çok şükür can kaybımız yok. Ancak dumandan etkilenen kardeşlerimize sağlık ekiplerimiz müdahale ediyorlar. Bazı evlerde maddi hasar yaşanmış durumda. Çıkış nedeni belli olmayan yangına, aşırı rüzgâr, arazinin engebeli oluşu nedeniyle müdahale etmek zorlaşıyor. Ne kadarlık alanın yandığı hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak hem havadan hem de karadan tüm itfaiye ekiplerimiz yangını söndürmek için seferber olmuş durumda. Sadece ilimizden değil çevre illerden de itfaiye ekipleri gelmiş durumda. En kısa sürede yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Şu anda yerleşim yerinden uzaklaşmış durumda. Yangının söndürülmesi için gecesini gündüzüne katan Hatay Büyükşehir ekiplerimize, Orman Genel Müdürlüğüne, çevre illerden gelen ekiplerimize ve yangının söndürülmesi için çaba sarf eden küçüğünden büyüğüne tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde araçlarımızla, imkânlarımızla yangının tamamen söndürülmesi ve vatandaşlarımızın emniyeti için burada olacağız,” şeklinde konuştu.
Yangının söndürülmesi için çalışmalar gece boyunca devam etti. 4 helikopter, 1 yangın söndürme uçağı, 60 arazöz, 6 dozer, 100’ün üstünde de itfaiye aracı aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor Can Kaybının Yaşanmadığı Arsuz Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.