Bilardonun Şampiyonu Belli Oldu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın anavatana katılış kutlamaları kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı etkinlikleri hemşehrileriyle buluşturarak unutulmaz bir festival yaşattı. Hatay Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Defne Belediyesi’nin katkılarıyla, Hatay’ın Anavatana Katılışının 79’uncu yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlenen Özel Türkiye 3 Bant Bilardo

22 Temmuz Pazar günü Çekmece Bilardo Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen final maçına, Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Bilardo Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Muti Ay, Çekmece Bilardo Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Aslan ve çok sayıda bilardosever katıldı.

3 gün boyunca Çekmece Bilardo Spor Kulübü’nde düzenlenen turnuvanın final maçında, 2015 Dünya Kupası Şampiyonu Tayfun Taşdemir ile 2017 Dünya Kupası 3’üncüsü Lütfi Çenet karşı karşıya geldi. İki milli sporcunun zorlu mücadelesinde Çenet, 40-32’lik skorla galip ayrılarak şampiyonluğu göğüsledi.
96 sporcuyu geride bırakarak şampiyonluğa yükselen Lütfi Çenet’e, şampiyonluk kupasını Hersanlıoğlu; turnuva ikincisi Tayfun Taşdemir’e ise Başkan Savaş takdim etti. Şampiyonada Murat Çelik ile Savaş Bulut üçüncülüğü paylaşan isimler oldu. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Savaş, “Böylesine güzel bir şampiyonayı Hatay’da görmekten dolayı çok mutluyuz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum’ dedi.
Bilardonun Şampiyonu Belli Oldu Bilardonun Şampiyonu Belli Oldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.