Başkan Seyfi Dingil: Vatandaşın Sorunu Bizim Sorunumuz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşın derdini doğrudan kendisinden dinleyerek birlikte çözüm aradıklarını söyledi.
İskenderun Belediyesinde düzenlenen halk günleri devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarına ivedilikle yanıt vermek için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyesi olarak çok geniş bir alana hizmet veriyoruz. 45 mahallemizde ulaşamadığımız vatandaşımızın kalmaması için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle halk günlerinde birebir vatandaşlarımızı dinleyerek sıcağı sıcağına sorunları ve talepleri olan vatandaşlarımızı ilgili birim müdürlerimizle görüştürerek sorunun çözüme kavuşmasını sağlıyoruz” dedi.

Birebir sorunlarını Başkan Seyfi Dingil’e iletme imkânı bulan vatandaşlar, halk günü uygulamasından memnun olduklarını ifade ederek, “ Halk Günü’nde hem Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür etmek, hem de bire bir kendisine birkaç sıkıntımızı aktararak yardımcı olabileceği konularda bilgi almak istedik. Kendisine ve ekibine böyle bir uygulama yaptıkları için teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Seyfi Dingil: Vatandaşın Sorunu Bizim Sorunumuz Başkan Seyfi Dingil: Vatandaşın Sorunu Bizim Sorunumuz Başkan Seyfi Dingil: Vatandaşın Sorunu Bizim Sorunumuz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.