İskenderun Yüzme Kursları Başladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okulları kapsamında düzenlenen yüzme kurslarının başladığını belirtti.

Kursların uzman hocalar tarafından verildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yüzme konusunda yoğun bir talep aldık. Yenilenen ve bakımı yapılan yüzme havuzunda haftanın üç günü belirlenen saatlerde kurslar verilmeye başlandı. Pazartesi, Çarşamba Cuma günleri 14:30’dan 19:30’da kadar veriliyor. Kurslar yoğun ilgi görüyor. Minik sporcularımız verilen eğitimlerden oldukça memnun ”dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediyemiz tarafından açılan yaz spor okullarında yüzlerce çocuk ve gencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu kurslarda yetişen çocuklarımız inşallah farklı spor dallarında kentimizi ileride temsil edeceklerine inanıyoruz. Yüzme kurslarımız da aynı şekilde yoğun ilgi görüyor. Yüzme kursuna iştirak eden çocuklarımız burada aileleriyle birlikte kaliteli vakit de geçiriyorlar. Havuzumuz bayanlara hafta sonları 13:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek” şeklinde konuştu.

İskenderun Yüzme Kursları Başladı İskenderun Yüzme Kursları Başladı İskenderun Yüzme Kursları Başladı

Önceki İçerikBelen’e 3 Bin Tonluk Su Deposu
Sonraki İçerik25 gün askerlik 15 bin TL
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.