Hatay Sporda Tom İmzayı Attı

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da yaptığı kamp ile sürdüren Hatayspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.
Spor Toto 1. Lig için iddialı bir kadro kurmaya kararlı olan bordo-beyazlılar, 17 Temmuz Salı günü, son olarak Elazığspor forması giyen Brezilya asıllı Bulgar oyuncu Wellington Brito da Silva (Tom) ile anlaşma sağladı.
Orta sahada görev yapan ve her iki ayağını da etkili kullanabilen 32 yaşındaki futbolcu, kendisini 1+1 yıllığına Hataysporlu renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Geçen sezon başarılı bir performans sergileyerek 28 maçta 8 gol atan Tom’un Hatayspor’a büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Hatayspor Sportif Direktörü Gökhan Zan, İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde düşüncelerini paylaştı.
İmza sonrası Tom’un Erzurum’daki kampa hemen katılacağını ifade eden Gökhan Zan, “Tom uzun zamandır takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Orta sahanın farklı bölgelerinde etkili olabiliyor. Bu seneki hedeflerimize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur” dedi.

Hatay Sporda Tom İmzayı Attı

Önceki İçerik25 gün askerlik 15 bin TL
Sonraki İçerikPamuk Akademi Karate şampiyonasından yine madalya ile döndü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.