Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti İskenderun’da

Bir dizi ziyaret ve program için İskenderun’a gelen Kısa adı (ASKEF) olan Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti İskenderun Belediyesi tarafından ağırladı.
İçerisinde Azerbaycan’dan gelen yazarlar ve şairlerin bulunduğu heyeti İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Söylemez karşıladı.
Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti yetkilileri daha öncede İskenderun’a geldiklerini belirterek,”Sağolsun belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil bizleri burada misafir etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin amacı kültürlerin kaynaşmasıdır. Faaliyetlerimiz genelde kültür ve sanat alanında oluyor. Türk Dünyası ile ilgili olarak önemli çalışmalar yapmaktayız. İskenderun’da da bir dizi faaliyetler yapmak istiyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.
Düzenlenen program hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “İskenderun her anlamda gelişen güzel bir şehir. Burada çok çeşitli farklı düşüncedeki insanlar kardeşçe yaşıyor. Heyeti İskenderun’da ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz. Her türlü sosyal ve kültürel işbirliğine hazırız. Kentimizde gelen heyetle ilerleyen günlerde farklı etkinlikler düzenleyeceğiz ”diye konuştu.

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti İskenderun’da Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti İskenderun’da

Önceki İçerikCumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika bedelli askerlik açıklaması
Sonraki İçerikSürücü Kursları Fiyatları Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.