Karasopa Fit Life Spor Centerda geleceğin Milli Sporcuları yetişiyor

devam ediyor. Denizcilerde hizmet veren Spor salonunda bu yıl içerisinde aldığı başarılı sonuçlarla farkını ve kalitesini ortaya koyuyor. 5-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Aydın Kuşadasında Taekwondo branşında 3 sporcusunu (1.Azra Tuba Torun, 2.Ömer Kalıner, 3.Kemal Kahraman) Milli Takım Gelişim kampına göndermenin gururunu yaşıyor.
Denizciler’de yeni ve modern spor salonunda her türlü sportif aletlerin yer aldığı Karasopa Fit Life Spor Center’de geleceğin Milli sporcuları yetişiyor. Çeşitli spor ve branşlarda verilen spor eğitimlerinin yanı sıra yürüme bandı, vücut geliştirme, pedal çevirme, bayanlar için de çok kapsamlı spor malzemeleri ile gençler hem ter atıyor, hem de formlarını koruyorlar.
Karasopa Fit Life Spor Center işletmeciliğini yapan İsa Karasopa, Mehmet Bereket ve Vahit İnce, amaçlarının spora hizmet olduğunu belirttiler.

Karasopa Fit Life Spor Centerda geleceğin Milli Sporcuları yetişiyor Karasopa Fit Life Spor Centerda geleceğin Milli Sporcuları yetişiyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.