Hatay 3 Bant Bilardo Turnuvası Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Hatay’ın Anavatana Katılışını kutlama faaliyetleri kapsamında 20-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında Çekmece Bilardo Spor Kulübü’nde Türkiye geneli özel bir 3 Bant Bilardo Turnuvası düzenlenecek.
Turnuvanın 80 kişi ile sınırlı olduğunu ve katılım ücretinin 100+30 TL olduğunu belirten yetkililer, ödüllerin 8 sporcuya dağıtılacağını ve tüm maçların bilardo.com.tr ’den canlı yayınlanacağını açıkladı.
Turnuvada geçerli olacak kurallar;
• Turnuvada TBF kuralları geçerli olacak ve tüm turlar resmi kıyafetle oynanacaktır.
• 3. Tura yükselen 20 kişiye 2. turun en iyi ortalamasına sahip 4 kişi eklenecek ve 3. tur 24 kişi ile oynanacaktır.
• 4. Tura yükselen 12 kişiye yine 3. turdan en iyi ortalamaya sahip 4 kişi eklenerek 4. tur 16 kişi ile oynanacaktır.
• Turnuva, son 8’e kadar 30 sayı üzerinden 45 el sınırlamasıyla oynanacaktır. Son 8’den itibaren ise maçlar el sınırlaması olmaksızın 40 sayı üzerinden oynanacaktır.
• İlk tur eşleşmeleri 18 Temmuz Çarşamba günü çekilecek kura ile; ancak diğer turlardaki eşleşmeler bir önceki turun ortalamaları esas alınarak oluşturulacak U sistemi dizilimine göre belirlenecektir.
• Turnuva 20 Temmuz Cuma günü saat 12.00’de başlayacaktır. Ancak 21-22 Temmuz’daki ilk maçlar saat 10.00’da başlayacaktır.

Hatay 3 Bant Bilardo Turnuvası Başlıyor
toplu sünnet
Önceki İçerikHatmek’te Kuaförlük Atölyesi Yoğun İlgi Görüyor
Sonraki İçerik“İşlenmiş Taş Sergisi” Arsuz Kent Meydanında Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.