Hatmek’te Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) uzman eğitmen kadrosu ile ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor.
Hobi amaçlı resim sanatıyla ilgilenen her yaş grubuna ücretsiz kurs imkânı sunan HBB, vatandaşların kültürel faaliyetlerini arttırarak yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere de destek oluyor.

Yetenekli insanlarının kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri amacıyla her yaştan insanların kursa yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen eğitmenler, okulların tatil olması ile birlikte birçok öğrencinin de kursa katılarak keyifli zaman geçirdiğini belirtti.
Ayrıca yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere de kurs imkânı sağladıklarını belirten eğitmenler, vermiş oldukları kurs sayesinde sanat ve tasarım anlamında kursiyerlerin önemli bir mesafe kat ettiklerini belirtti.

Hatmek’te Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor Hatmek’te Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Önceki İçerikHastaneler Arası Ücretsiz Ulaşım Hizmeti Devam Ediyor
Sonraki İçerikBaşkan Culha, “Şehrimizde Ciddi Bir Trafik Rahatlaması Sağlanacaktır”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.