İTSO Yönetiminden Payas Belediye Başkanı Altan’a nezaket ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Tarihi Payas Külliyesinde bulunan makamında İTSO yönetimini ağırladı. Buram buram tarih kokan ve aslına uygun restore edilmeye devam edilen Tarihi Payas Külliyesinin son durumu hakkında bilgiler veren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının bölge ekonomisinin lokomotifi konumunda olduğuna vurgu yaptı. İTSO’ Meclis ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini de ileten Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Hatay’ın tarihi şehrinde eğitimden kültüre, sanayisinden tarımına ve doğal güzellikleri ile önümüzdeki yıllarda bölgenin cazibe şehri haline dönüştürmek için çalışmalar yapmaktayız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da “Payas bölgemiz için tarihi ve doğal güzelliği, sanayi ve turizmle iç içe bir şehir. Böylesi önemli bir şehre yapmış olduğunuz hizmet ve kazandırdıklarınız gerçekten takdire şayandır. Şu an bulunduğumuz yerde tarih ile iç içeyiz. Geleceğimize ışık tutacak olan böylesi mekanların korunması, muhafaza edilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması lazım. İTSO olarak her zaman yanınızdayız ve gerek bölgemiz ekonomisi gerekse tarihi ve kültürümüze değer katacak projelerde yanınız da olduğumuzu da belirtmek isteriz” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.

İTSO Yönetiminden Payas Belediye Başkanı Altan’a nezaket ziyareti İTSO Yönetiminden Payas Belediye Başkanı Altan’a nezaket ziyareti İTSO Yönetiminden Payas Belediye Başkanı Altan’a nezaket ziyareti

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplandı
Sonraki İçerikBaşkan Culha, “Sanata Ve Sanatçıya Sahip Çıkan, Saygı Duyan Saftayız”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.