Fuat Tosyalı Gençlik Ve Spor Merkezinin Genel Temizlik Ve Bakım İşlemleri Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi Tesislerinde genel temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak spor tesislerimize büyük önem gösteriyoruz. Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi Tesislerinde gerekli bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler tesiste baştan aşağıya temizlik ve bakım çalışmasını büyük bir titizlikle yaptı. Halkımız ve sporcularımız bu tesislerimize her zaman çıkmalıdır. Bu tesisler kamu malıdır” dedi.

Bir süre önce tesislerde bulunan ve yanan trafoların yenileri ile değiştirildiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Kimliği belirsiz kişi ve kişilerce tahrip edilen trafoların yerine yenilerinin montajı yapıldı. Fen işleri müdürlüğü ekiplerimizde tesis deki tüm elektrik aksamının bakımını yapıyor. Sporcularımız ve vatandaşlarımız daha temiz daha güzel bir ortamda sportif faaliyetlerini bu tesisimizde yapabilirler” şeklinde konuştu.

Fuat Tosyalı Gençlik Ve Spor Merkezinin Genel Temizlik Ve Bakım İşlemleri Yapılıyor Fuat Tosyalı Gençlik Ve Spor Merkezinin Genel Temizlik Ve Bakım İşlemleri Yapılıyor

Önceki İçerik1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 7 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.