İskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor

İskenderun Belediyesi tarafından yaz döneminde tenisten jimnastiğe kadar birçok farklı branşta verilecek Yaz Spor Okulları başlıyor.
Belediye sahil spor kompleksinde yapılacak olan açılış öncesinde bir açıklamada yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
EĞİTİMLER FARKLI TESİSLERDE VERİLECEK
Yaz spor okullarının 6 farklı tesiste başlayacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil amaçlarının, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Yaz Spor Okullarıyla çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerini sergilemelerini amaçladıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sporun ve sporcunun gelişimi için hizmet veriyoruz. Lisanslı spor eğitmenlerimiz eşliğinde tenis, basketbol, voleybol, futbol, boks, kadın futbol, jimnastik, judo, taekwondo, yüzme branşlarında eğitimler ve kurslar verilecek” dedi.
Belediye Başkanın Seyfi Dingil,”Belediye olarak gençlerin ve çocukların sporla yetişmesi anlamında spor ahlakı ve spor kültürüne sahip aynı zamanda spor ile eğitimi bir arada yürüten bireyler olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaz spor okulları açılış töreni Perşembe günü saat 18:00’da sahil spor kompleksinde yapılacak. Tüm sporcularımızı ve ailelerini açılış törenine bekliyoruz ”diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.