Hatay’ın Muharrem İnce’si Kırmızıoğlu İlçe İlçe Geziyor

Kırmızıoğlu, 1 günde en az 3 ilçe geziyor…

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 1 günde en az 3 ilçede çalışmalara katılarak rekora koşuyor.
Türkiye’nin tamamına kurduğu gönül köprüsüyle halkın sevgi seliyle karşılanan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce il il meydanları gezerken, Hatay’ın Muharrem İnce’si öz evladı Doktor Riyat Kırmızıoğlu da, ilçe ilçe gezerek geçmişten bugüne kurduğu gönül köprüsünün meyvelerini halktan gördüğü ilgiyle topluyor.
Her gün en az 3 ilçede programlara katılan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, dağın o tarafı bu tarafı ayırmadan tüm ilçelerde gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.
İskenderun’da esnaf gezisi yaptıktan sonra, bir çok sivil toplum kuruluşunun toplantılarında CHP’nin reform ve projelerini anlatan, Antakya, Defne ve Samandağ’daki programlara da gecenin geç saatlerine kadar katılarak huzurlu ve tatlı bir yorgunlukla evine dönen Doktor Riyat Kırmızıoğlu, gittiği heryerde gösterilen ilgi ve sevgi seline aynı sıcaklıkta karşılık veriyor.
Hatay’ın tüm ilçelerinde kurduğu gönül köprülerinin karşılığını fazlasıyla alan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında Türkiye’de yapılacak reformları, halka huzur verecek projeleri, ekonomide kalkınmayı sağlayacak atılımları anlatıyor.
Eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya kadar, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında ilk 100 günde bir çok alanda atılacak adımların millete kısa sürede huzur, refah ve mutluluk olarak yansıyacağını belirten Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye’nin makus talihinin değişeceğine vurgu yapıyor.

Hatay’ın Muharrem İnce’si Kırmızıoğlu İlçe İlçe Geziyor Hatay’ın Muharrem İnce’si Kırmızıoğlu İlçe İlçe Geziyor Hatay’ın Muharrem İnce’si Kırmızıoğlu İlçe İlçe Geziyor Hatay’ın Muharrem İnce’si Kırmızıoğlu İlçe İlçe Geziyor Hatay’ın Muharrem İnce’si Kırmızıoğlu İlçe İlçe Geziyor

Önceki İçerikBelen Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı
Sonraki İçerikBaşkan Culha, “Basının Özgür Olması Gerekir”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.