Doktor Riyat Kırmızıoğlu: 24 Haziran’dan Sonra Esnafın Yüzü Gülecek

İskenderun’da esnaf ziyaretleriyle gönül köprüsünü güçlendiren Doktor Riyat Kırmızıoğlu:
Türkiye Muharrem İnce ile Gönül Köprüsü Kurdu…

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 24 Haziran’a birkaç gün kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Yoğun seçim çalışmalarının önemli bir bölümünü halkla iç içe ve esnaf gezileriyle sürdüren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yılların birikimi gönül köprüsünü güçlendirmeye, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak kararlılığıyla emin adımlarla ilerliyor.
Esnaf ziyareti sırasında alış veriş yapan vatandaşlardan da büyük ilgi gören Doktor Riyat Kırmızıoğlu, özellikle yaşlı vatandaşlardan aldığı dualar sonrası daha güçlü ve kendinden emin bir şekilde ziyaretlerini sürdürdü.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde halkta yükselen umudun Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Hatay’a gelmesiyle zirveye ulaştığını esnaf gezisi sırasında dile getiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, tüm siyasi görüşlerden milyonların Muharrem İnce’ye inandığını ifade etti.
Kırmızıoğlu, tanımlaması ifade etmesi oldukça zor bir Hatay mitinginde onbinlerin Muharrem İnce’nin mitinginde bir araya geldiğini hatırlatarak, taşıma, zorlama ile değil, mitingde toplumun tüm kesimlerinden, her yaştan gönüllerden akan bir insan seli yaşandığını söyledi.
Esnafların derdini dinlemeye devam edecek ve 24 Haziran sonrası çözüm üreteceklerini belirten Doktor Riyat Kırmızıoğlu, piyasaların kötü gidişatından dolayı çoğu esnafın iş yapamaz hale geldiğini söyledi.
Kırmızıoğlu yaptığı açıklamada hem esnaf gezisini hem de Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Hatay mitingini değerlendirerek gösterilen ilgi ve sevgi seline teşekkür etti.
Doktor Riyat Kırmızıoğlu açıklamasında şöyle dedi; Geçen gün yine sizlerle beraber İskenderun Küçük Sanayi Esnafını ziyaret etmiş ve birçoğuna ulaşıp ellerini sıkmaya çalışmıştık.
Bugün de İskenderun’un en canlı caddelerinden biri ve hatta kalbi olan Şehit Pamir Caddesi’ni geziyoruz. Esnaf kardeşlerimizle bir el sıkışıp göz göze geleceğiz, sorunlarını ve beklentilerini almaya çalışacağız. Ama gördüğünüz gibi yine çok sakin bir gün geçiyor esnaf oturuyor. Genellikle iş ile ilgili çok büyük hareket yok ama 24 Haziran’dan sonra inşallah hem esnafı hem işçiyi hem memuru hem işvereni rahatlatacak projelerle geliyoruz. Anadolu’yu şahlandırmaya ama asıl esnafın bu arada küçük ve orta boy işletmelerin canlanması için projelerle geliyoruz.
Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Hatay’a gelişi gerçekten anlatılacak gibi değil. Şöyle anlatabilirim, yukarıdan drone ile aldığımız görüntüde muhteşemliği ortadaydı ve insanların arasında dolaştığınızda o umut o beklenti Karaoğlan’ın günlerini hatırlatıyor bize. Artık bu ülkede değişim ihtiyacı sahalara yansıdı ve İskenderun, Antakya, Altınözü, Yayladağı, Erzin, Samandağ’ı fark etmez herkes oraya aktı ve inanın gönüllü olarak aktı. Hiçkimse kimseden ne bir aş ne bir iş ne bir su istemeksizin kendi isteğiyle binlerce aktı ve artık “TAMAM” dediler. Kararlıydı oradaki kitle Cumhuriyet Halk Partisinin İktidarı için kararlıydı. Tabi ki CHP de ve Muharrem İnce’de birleşmiş durumdalardı. Hatay’da artık aramızda tek bir görüş hakim hep beraber CHP’nin 301 Milletvekilini bulacağı Millet İttifakının galip geleceği 24 Haziran akşamına hazırlanıyoruz. Oradaki kalabalığın iki katını İskenderun meydanında 24 Haziran günü toplayacağız buna emin olun. “

Doktor Riyat Kırmızıoğlu: 24 Haziran’dan Sonra Esnafın Yüzü Gülecek Doktor Riyat Kırmızıoğlu: 24 Haziran’dan Sonra Esnafın Yüzü Gülecek Doktor Riyat Kırmızıoğlu: 24 Haziran’dan Sonra Esnafın Yüzü Gülecek Doktor Riyat Kırmızıoğlu: 24 Haziran’dan Sonra Esnafın Yüzü Gülecek

Önceki İçerikBİZ İNANDIK SİZDE İNANIN..
Sonraki İçerikHatay Şehidini Uğurladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.