İskenderun’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirtti.
İskenderun Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri Barbaros Mahallesinde 127 sokakta yeni yol ve yeni kaldırım çalışmaları yapıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri anında değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde mahallelilerimizin ihtiyaçlarımız belediyemizin imkânları ölçüsünde yapıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri, görüşleri ve önerileri bizler için çok önemli. Bu bölgede vatandaşlarımızdan yeni yol ve kaldırım düzenlemesi talebi gelir gelmez hemen çalışmalara başladık” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halkımız hizmetin en güzeline layık. Bizde çalışmalarımızı büyük bir özen ve itina ile yapıyoruz. Başlatılan bu çalışmalar kısa bir sürede bitirilerek halkımızın kullanıma sunuluyor. Belediye olarak her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızda yapılan hizmetlerden dolayı bizleri teşekkür ediyorlar. Halkımızın memnuniyeti çok önemli” diye konuştu.

İskenderun’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.