SAADET PARTİSİ’NDEN HATAY’A DEV PROJE

Saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Abdullah Aydın Demir katıldığı bir radyo programında bir ilk olarak Hatay’da ve Türkiye’de işsizliği önleyecek, başta tarımı destekleyecek dev projeyi açıkladı.
Beyzade Fm’de Ayhan Gümüşsoy’un sunduğu “Seçime Doğru” programında konuşan Abdullah Aydın Demir; “İktidara gelirsek veya mecliste olursak hatta belediye başkanlığında da yapabileceğimiz dev proje ile bölgedeki işsizliğe, elde kalan, zarar eden ürünlere, çiftçiye, bölgedeki göçü önlemeye yönelik devlete bağlı kooperatif veya halka açık üretime dayalı fabrikalar kuracağız.
Vatandaştan ürettiği mahsulünü memnun kalacağı yüksek rakamlarda alıp fabrikalarda paketleyip satışını gerçekleşeceğiz. Hayvancılıkta da bunu yapacağız, hayvan desteği ile beraber üretilen et ve süt ürünlerini kuracağımız bu fabrika kooperatif veya şirkete vatandaşı ortak edeceğiz. Böylece işsizlik ve dış göçü önlemeyle beraber üretime teşvik edecek, dışa bağımlılıktan kurtulacak, dışardan ithal etmemize gerek kalmayacak. Hem çiftçimiz kazanacak hem ülkemiz kalkınacak.
Biz seçim öncesi vatandaşa al san kömür, makarna demeyeceğiz. Şuan yapılan yollar, parklar yapılacak olan kıraathane millet bahçesi bunlar güzel bir şey ama öncelikli hedefimiz üretime dayalı yerel ekonomi olmalı. Biz bunu yapacağız ”dedi.

SAADET PARTİSİ’NDEN HATAY’A DEV PROJE

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.