Ticaret Meslek Lisesi Mezunlarının Geleneksel iftar yemeği

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği her yıl Ramazan ayında düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde bu yıl meslekte 50 yılını dolduran müdür ve öğretmenlerine şilt takdim ettiler.
Deniz Manzarası ile bölgemizin seçkin Restoran’larından olan Bayırlı Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi. İftar yemeğinde Ticaret Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerini bir araya getiren Dernek Başkanı Fuat Kaya, meslekte yarım asrı 50 yılı geride bırakan müdür ve öğretmenlerine de sürpriz yaparak onlara şilt takdim etti. Meslekte 50 yılını dolduran Ali Yener ve Hasan Döner’e 50. Yıl şiltlerini yine Ticaret Meslek Lisesi mezunlarından Süleyman Simon Yamanoğlu ve Perihan Kahraman birlikte takdim ettiler. İftar yemeğinde duygu yüklü bir konuşma yapan Ticaret Meslek Lisesinin müdürlerinden ve Mali Müşavir Ali Yener, “Bu gün benim için çok anlamlı ve çok mutluyum, Onurluyum, gururluyum. Sizlerle bir arada olmam benim için çok değerli. Yıllar geçse de dostluklarımız daha da perçinleniyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir birliktelik yok. Bu birlikteliği sağlayan da Derneğimizin son derece başarılı çalışkan Başkanı Fuat Kaya’dır. Türkiye’nin neresine giderseniz orada bir Ticaret Meslek Lisesi mezunu vardır. Bunları bulup, buluşturan ve bizlerle tanıştıran yine derneğimizin Başkanı Fuat Kayadır. Okulumuz mezunlarının iyi ve kötü günlerinde her zaman bizleri sizlerle buluşturan Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği yönetimine böylesi bir günde yaptıkları jestten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ticaret Meslek Lisesi Mezunu olan CHP Hatay milletvekili Nermin Yıldırım Kara ve İyi Parti Hatay milletvekili adayı Mehmet Biçer de iftar yemeğinde hazır bulundu.
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi öğretmenlerinden Ahmet Benli, Osman Özay, Şevket Şengül, Ahmet İlikçi, Adem Sönmez, Mustafa Toz, Sami Lök’ün yanı sıra Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Sezer Kara katıldılar. Davetliler, iftar yemeğinin düzenlenmesinde yoğun çaba sarf eden Dernek Başkanı Fuat Kaya ve yönetimine de teşekkürlerini ilettiler.

Ticaret Meslek Lisesi Mezunlarının Geleneksel iftar yemeği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.