İskenderun Belediyesi Zabıtasından Bayram Öncesi Çikolata Ve Şeker Denetimi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, kent genelinde şeker satışı yapan esnafı denetledi.
Vatandaşların birçok konuda sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi adına belirli aralıklarla denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla şehir genelinde şeker ve çikolata satan esnafları denetim işlemini gerçekleştirdi.
Genel hijyen şartlarının yanı sıra, iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yapan ekipler, ürünlerin satış şartlarına uygun şekilde yapılıp yapılmadığını kontrol etti.
Gıdaların son kullanma tarihi ve fiyatını inceleyen ekipler, gerekli durumlarda esnafa çeşitli uyarılarda bulundu. Halkın sağlığına zarar veren ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 444 1939 numaralı telefonların aranması uyarısında bulundu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan denetimler hakkında bilgiler vererek “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önemli. Vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için denetimlerini sıklaştırdık. Vatandaşlarımız açıkta satılan ürünleri alırken aşırı sıcağa maruz kalmış ve beyazlaşmış üründen kaçınmalı. Satış yapılan yerin fizikî görünümüne ve temizliğine dikkat edilmeli. Şüpheli olan katkı maddeler içeren ürünler alınmamalı. Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığında şikâyetlerini zabıta müdürlüğüne bildirmelerini rica ediyoruz “diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Zabıtasından Bayram Öncesi Çikolata Ve Şeker Denetimi İskenderun Belediyesi Zabıtasından Bayram Öncesi Çikolata Ve Şeker Denetimi İskenderun Belediyesi Zabıtasından Bayram Öncesi Çikolata Ve Şeker Denetimi İskenderun Belediyesi Zabıtasından Bayram Öncesi Çikolata Ve Şeker Denetimi

Önceki İçerikİSTE Öğrencileri İftarda da Boş Durmuyor
Sonraki İçerikİTSO’da KOSGEB Girişimcilik Kursları devam ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.