ELİT VİSTA PARK Konutları Hüseyin Fırat Güvencesiyle

Şehrimizin tanınmış, genç dinamik, başarılı ve dürüst iş adamlarımızdan Hüseyin Fırat, Kuyumculuk sektöründe olduğu gibi inşaat sektöründe de oldukça iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Sağlam zeminler üstünde yükselen, zevkle tasarlanmış inşaat projelerini beğeniye sunan genç iş adamı Hüseyin Fırat, işçiden mühendise uzanan hemen her kademede kalite ilkesini ortaya koyuyor. Yenilikçi ve sosyal yaşamı renklendiren projelerle inşaat sektöründe kalite çıtasını yükseltme hedefiyle yoluna devam eden Genç ve Cesur iş adamı Hüseyin Fırat, insanların yaşam kalitesini artırmayı prensip edinmiş, iş dünyasının yükselen değeri.
İskenderun’da Kuyumculuk sektöründeki başarısını iş hayatında da sürdürmeyi hedefleyen İş adamı Hüseyin Fırat’ın sahibi olduğu Elit Vista Park konutlarının kaba inşaatı tamamlandı. Deniz Alayı yanında Gözde Tıp Merkezinin hemen arkasında Tatil köyü tadında rezidansların yer aldığı konutlarda Örnek Daireler de görücüye çıktı. Dağ ve deniz manzarasına hakim konutların yer aldığı Elit Vista Park Rezidanslarında, şelale, yüzme havuzları, 300 metrekare kapalı yüzme havuzları, 300 metrekare açık havuz, 650 metrekare teras keyfi, Lig Tv, Sosyal Yaşam alanları, Çocuk oyun parkları ve yürüyüş parkurları yer alıyor. Elit Vista Park Rezidansları sahibi Hüseyin Fırat, 99 bin TL Peşinatla konut teslimi yaptıklarını belirterek, “Kuyumcu Hüseyin Fırat güvencesiyle halkımıza huzurlu bir tesis kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. İnşatlarımız büyük ölçüde tamamlandı, dış çephe boya ve kaplama işleri devam ediyor. Halkımızın huzurlu ve güvenli aile ortamında olmaları için en ince detayları düşünerek, konutlarımızı inşa ettik. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Yeni konutlarını gezen vatandaşlar ise, Elit Vista Park Rezidanslarında Tatil Köyü tadında ve modern konutlarda yaşamanın hayalini kurduklarını ve Kuyumcu Hüseyin Fırat güvencesiyle konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

ELİT VİSTA PARK Konutları Hüseyin Fırat Güvencesiyle ELİT VİSTA PARK Konutları Hüseyin Fırat Güvencesiyle ELİT VİSTA PARK Konutları Hüseyin Fırat Güvencesiyle

Önceki İçerikTicaret Meslek Lisesi Mezunlarının Geleneksel iftar yemeği
Sonraki İçerikOYUNU KULLAN, ONURUNU KORU!…
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.