Chp Grup Başkanvekili Özgür Özel Samandağ Ve Serinyol’da Mitinglere Katıldı

Hatay’a gelerek 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Hatay İl Örgütü tarafından hazırlanan programlar nezdinde Samandağ ve Serinyol’da gerçekleştirilen mitinge katılım gösterdi.
CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Dr. Birol Ertem, CHP Hatay Milletvekili Adayları Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal, Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Nermin Yıldırım Kara ve Besim Ünsaldı’nın hazır bulunduğu seçim çalışması programlarına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Defne İlçesi’nde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim bürosu açılış törenine, Samandağ İlçesi’nde ve Serinyol Mahallesi’nde düzenlenen miting çalışmalarına katılım gösterdi.
Samandağ İlçesi’nde ve Serinyol Mahallesi’nde düzenlenen miting çalışmalarına katılım gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Coşkulu karşılama öncesinde birer kısa açıklama gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “24 Haziran’da mahallelerimizi, ilçelerimizi, memleketimizi ve ülkemizi yakından ilgilendiren çok önemli bir seçim var. Bu seçimde iki çıkış yolu var. Başta ilçelerimizin, Hatay’ımızın ve ülkemizin aydınlık ve özgür günlerine ya merhaba diyeceğiz, ya da tek adam diktatörlüğüne boyun eğip yerimizde oturacağız. Hatay esnafı, çiftçisi, sanayicisi kan ağlıyor. Bizler milletvekili seçildikten sonra başta Hatay’ımız için olmak üzere, ülkemiz için oluşan sorunları ortadan kaldıracağımıza söz veriyorum. Hatay’ın sorunları benim sorunumdur. Bizim CHP’den başka, bizim birlik ve beraberliğimizden başka, ya da herhangi bir partiye oy verecek tahammülümüz yoktur. Bundan dolayı da Hataylı vatandaşlarımızla birlikte 24 Haziran’da Artık Tamam diyeceğiz. Bu coşkulu kalabalık bunların gidici olduğunu gösteriyor ve Allah’ın izni, milletimizin isteği ile Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’nda ülkemize huzuru getireceğine inanıyoruz. Özgür bir Hatay, Özgür bir Türkiye için, Türkiye’nin medarı iftiharı parti büyüğümüz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i Hatay’da aramızda görmek bizleri onurlandırmıştır. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı tüm vatandaşlarımı saygı ile selamlıyorum.” dedi.

Chp Grup Başkanvekili Özgür Özel Samandağ Ve Serinyol’da Mitinglere Katıldı Chp Grup Başkanvekili Özgür Özel Samandağ Ve Serinyol’da Mitinglere Katıldı Chp Grup Başkanvekili Özgür Özel Samandağ Ve Serinyol’da Mitinglere Katıldı Chp Grup Başkanvekili Özgür Özel Samandağ Ve Serinyol’da Mitinglere Katıldı

Önceki İçerikSürdürülebilir Bir Gelecek İçin ‘Kendin Yap’
Sonraki İçerikİSTE Öğrencileri İftarda da Boş Durmuyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.