Riyat Kırmızıoğlu; Verilecek Ödünç Oyumuz Yok !

Hedef ; Hatay’da 1’nci Parti Türkiye’de 301 Milletvekili !

Hatay’ın Muharrem İnce’sine Heryerde Sevgi Seli ….
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yoğun seçim programının hafta sonu bölümünü Belen ve Arsuz ilçelerinde tamamladı.

Gitmedik yer, sıkmadık el ve girmedik gönül bırakmamak kararlılığıyla halkla kucaklaşma programlarına devam eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, bir çok ziyaretinde seçim desteği talebinden çok, geçmişten bugüne verilen desteğe teşekkür etmek için geziyor ve bölge halkıyla kurduğu gönül köprüsünü sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Arsuz Gözcüler Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, meclis üyeleri ve muhtarlarla halkın karşısına çıkan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, ekonomiden eğitime, sağlıktan dış politikaya kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Cuha Gözcüler Mahallesi’nde düzenlenen halkla buluşma toplantısında, demokrasiye sahip çıkmanın insani bir görev olduğuna dikkat çekerek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde CHP’nin iktidarında proje ve reformlarına destek istedi.

Gözcüler, Hacıahmetli ve Höyük Mahallelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, buluşmalarının Gözcüler Mahallesi toplantısında, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için hazırlanan seçim beyannamesinin aslında bir hükümet programı olduğuna vurgu yaparak, gelecek nesillere eğitim, sağlık, dış politika ve daha bir çok başlıkta sorunlarını çözmüş, mutlu, huzurlu ve güçlü bir Türkiye bırakmak için yola çıktıklarını söyledi.

Hiçbir siyasi partiye verilecek ödünç oylarının olmadığına dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Türkiye’de CHP iktidarında en az 301 milletvekili hedefimiz var. Proje ve reformlarımızı hayata geçirebilecek güçte olmamız için bu şart. Bunun içindir ki, her bir oyun büyük kıymeti var” diyerek seçmene mesaj verdi.

Üreten Türkiye İçin Önce Barışacağız !

Ekonominin çok kötü, devletin kasasındaki rezervin tükenme noktasına geldiğini belirten Kırmızıoğlu, ekonominin düzelmesi için toplumsal barışın olmazsa olmaz maddelerden birisi olduğuna vurgu yaptı ve Türkiye’nin 81 ilinde kurulacak fabrikalardan 200 tanesinin doğu ve güneydoğu illerinde kurulacağını, bölge halkının huzur ve güven ortamında yaşaması ve üretmesi için de terörle mücadelenin en üst düzeyde kararlılıkla süreceğinin altını çizdi.

İş Garantili Eğitim Sistemi !

Eğitim sisteminin bir daha değişmemek üzere yeniden düzenleneceğini belirten Doktor Kırmızıoğlu, iş garantili eğitim sistemi kurarken, öğrencinin talep ve isteğine, hedeflerine uygun ders programlarını oturtacaklarını söyledi.

Riyat Kırmızıoğlu; Verilecek Ödünç Oyumuz Yok ! Riyat Kırmızıoğlu; Verilecek Ödünç Oyumuz Yok ! Riyat Kırmızıoğlu; Verilecek Ödünç Oyumuz Yok ! Riyat Kırmızıoğlu; Verilecek Ödünç Oyumuz Yok !

Önceki İçerikİskenderun, Belen ve Dörtyol’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikŞehit Yakınları ve Gaziler Jandarma İftarında Buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.