Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay Mitingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile Antakya Atatürk Stadyumu’na indi. Kendisini burada Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra Hatay Milletvekilleri, il protokolü ve siyasi parti il temsilcileri karşıladı.

Mezarlık Kompleksi yolu üzerinde planlanan alanda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Hatay siz bugün bir başka güzelsiniz, şu muhteşem kalabalığa bak. Buradan sizlerin aracılığıyla Hatay’ın ilçelerindeki tüm kardeşlerime en kalbi selamlarımı gönderiyorum. Güçlü Türkiye için, Avrupa’da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum. Ülkemizin farklı şehirlerine yaptığımız gibi Hatay’da da eski stadyumu Millet Bahçesine çevireceğiz. İnşallah yeni bir adım, Millet Kıraathaneleri kuracağız. Kitaplarla döşeli, içeride kahvesi, keki olacak. Gençlerimiz yaşlılarımız gelecek. Hem kitabını okuyacak, hem kekini alacak, çayını kahvesini ücretsiz alacak. Yani buralar adeta hayata ruh katacak. 24 saat açık olacak.” Diyerek konuşmasın sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ” Toplam maliyeti 750 milyon lira olan Amonos Tüneli çalışmaları devam ediyor. Hataylı kardeşlerimiz için Amanosları deliyoruz, tünel açıyoruz. Hatay havalimanına bir terminal binası kazandırdık. Hatay’ın su hasretini bitirdik, 4 baraj ve 2 gölet daha inşa ediyoruz. 1974’te yapılan Tahtakörü Barajı’nı yükselterek su kapasitesini yükselttik.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay Mitingi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.