Chp Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur Çalışmalara Tam Gaz Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Hatay’ın Birleştirici Gücü olan ve gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, Antakya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile esnafları tek tek ziyaret etmeye devam ediyor.
24 Haziran seçimlerinde Hatay’da birinci parti olmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, Narlıca’da yapımı devam eden Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi, Antakya Briç Spor Kulübü, Türkiye Yazarlar Derneği Hatay Şubesi, Hatay Dernekler Platformu Federasyonu, Karpuz Hali, Balıkçılar Çarşısı ve Uzun Çarşı’da bulunan esnafları tek tek ziyaret etti.
Ziyaretlerine ilk olarak Narlıca’da yapımı süren Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştiren karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, yapımı devam eden Mobilyacılar Sitesi hakkında slayt eşliğinde bilgiler aldı. Mobilyacı esnafının sorunları olduğunu belirten karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Esnafımızın ekonomik sorunlarının büyük olduğunu biliyoruz. Her sektörde olduğu gibi mobilyacı esnafımızın da sorunları var. 2011yılından sonra özellikle sorunlar daha da büyümüş. Bu sorunlar ve sıkıntılar çözülemez değil. Mobilyacı esnafının ve Hataylıların sorunu benim sorunumdur. El ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden geleceğiz.” dedi.
Daha sonra Karpuz Hali, Balıkçılar Çarşısı ve Uzun Çarşı’da bulunan esnafları ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Emek en yüce değerdir. İş varsa emek te vardır. Üretici iş varken emeğin karşılığını alamıyorsa orada huzur sorunu ve sıkıntı vardır. Esnaflarımız hükümet tarafından çok ihmal edildi. Esnaflarımızın ve üreticilerimizin sorunlarını biliyoruz. Eğer bu sorunlar var ise, çözümü de vardır. Tüm esnaflarımıza ve Hatay halkına söz veriyorum. Halkın iktidarında esnafımıza sahip çıkacağız. Sorunların çözümü, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce’yi, Millet İttifakı’nda yer alan CHP’yi işbaşına getirmekle olacaktır. Bizler Hatay halkına ve esnafına güveniyoruz. Yaşanan sorunlara ve sıkıntılara Artık Tamam diyerek CHP’yi 25 Haziran sabahı işbaşına getireceğine yürekten inanıyorum.” dedi.
Esnaf ziyaretlerinin ardından Hatay Dernekler Platformu Federasyonu, Türkiye Yazarlar Derneği Hatay Şubesi ve Antakya Briç Spor Kulübü’nü ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Dernekler sorunları en iyi bilen ve toplumun tek sesidir. Toplumun sorunlarını tek ses ile yetkililere ileterek önemli bir görevi üstlenirler. Fakat baskının hakim olduğu bir yerde dernek faaliyetlerini sürdürmeniz imkansızdır. 25 Haziran sabahı CHP iktidarında bu baskıyı ortadan kaldıracağız. Sorunların takipçisi olarak, çözümü için hep birlikte el ele çalışacağız.24 Haziran’da Hatay’da ve Türkiye’de yaşanan bu sıkıntılara Allah’ın izni ile milletimiz Artık Tamam diyerek CHP’yi işbaşına getireceğine inanıyorum.” dedi.

Chp Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur Çalışmalara Tam Gaz Devam Ediyor Chp Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur Çalışmalara Tam Gaz Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.