Başkan Culha, “Herkes Küslükleri Unutsun”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi tarafından Aşağı Kepirce (Aşağı Çengen) Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Eşi Selda Culha’nın yanı sıra programa, CHP Hatay Milletvekili Adayı Riyad Kırmızıoğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve Birim Müdürleri katıldı.
Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Başkan Culha, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikle ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlar bu mübarek ayda, dayanışma kardeşlik, barış ve paylaşımın yoğun yaşandığı günlerdir. Bizlerde ülkemizde bu duyguların, birlik, beraberlik, kardeşliğin daim olmasını diliyorum. Ve bu bayramların, barışmaya, dayanışmaya vesile olduğunu biliyoruz. Bunları iyi değerlendirmek gerekir. Bende kırsal, madenli çocuğuyum. Kırsalda böyle kırgınlıklar oluyor, bu kırgınlıkların küslüklerin giderilmesi, dostların, ailelilerin birbirine gidip gelmesi anlamında bir vesiledir bu mübarek ramazan ayımız. Bunun iyi kullanılması gerektiğini ifade ediyorum. Herkes küslükleri unutsun. Bayramlarda unutsun. Bayramda gitsin, büyüklerin elinden öpsün, küçüklerin gözünden öpsün. Birde büyüklerimiz yolumuzu gözler. Büyüklerimiz bu günleri sabırsızlıkla bekler. Biz işe güce kapılmışız. Vaktimiz olmayabilir ama bu sene kaçırmayalım. Mutlak suretle bizim yolumuzu bekleyen başta ailemizi, ondan sonra yaşlılarımızı ziyaret edelim. Ben bu duygu ve düşünceyle hepinizin ramazanını tekrar tebrik ediyorum. Daha nice ramazanlarda birlikte olmak ümidiyle, şimdiden ramazan bayramınızı kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum,” dedi.

Başkan Culha, “Herkes Küslükleri Unutsun” Başkan Culha, “Herkes Küslükleri Unutsun”

Önceki İçerikİSTE Çocuk Üniversitesi’nden Muhteşem Gösteri
Sonraki İçerikHatay’da Haziran’ın İlk Haftasında 1.129 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.