Kırmızıoğlu Memleketinde Fark Atıyor

Hatay halkının çok yakından tanıdığı, İskenderun ve Arsuz’un öz evladı, bilgi, birikim ve tecrübesiyle her kesimden insanların yakından tanıdığı Doktor Riyat Kırmızıoğlu seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Gerek geçtiğimiz dönemde gerekse bu yıl 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde gösterdiği gayretle her kesimden insanların gönlünde taht kuran CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyad Kırmızıoğlu’nun farkı, fark ediliyor.
“Söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var” diyerek Hatay’da adeta gönül köprüsünü güçlendirmeye devam eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu; Her alanda reform yapacaklarını belirterek, “Türkiye’nin aydınlık yarınlarını; barış, huzur, üreten ve hakça paylaşan bir sistem üzerine oturtacağız” şeklinde özetledi.
İskenderun’un bağrından kopan, doğru dürüst ve halktan biri olan CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, “24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağımızı biliyoruz. Artık halkımız her şeyin farkında, inandığı güvendiği ve kendi memleketinin insanlarını mecliste görmek istiyor. Bizler de bu memleketin yetiştirdiği değerler olarak bu göreve talip olduk. Seçim süresince Hatay’ın dört tarafını dolaşıyoruz, çalmadık kapı gidilmedik ev bırakmıyoruz. Esnafından işçisine, sivil toplum kuruluşlarına kadar halkın her kesimini kucaklıyoruz. Projelerimizi anlatıyor, sorunların çözümü seçim bildirgemizde kaynağına kadar açıkladığımız reformlarımızı heryerde konuşuyoruz. 24 Haziran seçimlerinde CHP iktidarında aydınlık yarınlara ulaşmayı hedefliyoruz.” Dedi.

Kırmızıoğlu Memleketinde Fark Atıyor Kırmızıoğlu Memleketinde Fark Atıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.