İSADER Sigorta Haftası nedeniyle Dörtyol ve Payas Protokolünü ziyaret etti

İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey Sigortadır sloganı ile yola çıkan ve Bölge halkına sigorta bilincini aşılayan İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) yönetim kurulu üyeleri Payas ve Dörtyol’da da protokol ziyaretlerinde bulundular. İSADER yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol ve Payas İlçe Emniyet müdürleri ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretler kapsamında Sigortanın önemi anlatıldı. İSADER Başkanı Şükrü Gündağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinde, protokole çiçek takdiminde bulunuldu. İSADER Başkanı Şükrü Gündağ yaptığı değerlendirmesinde; “Bölge insanımıza sigorta bilincini aşılamak sigortanın önemini anlatmak için çaba sarf ediyoruz. Sigorta Haftası da bu kapsamda bizler için önemli bir fırsat. Hafta boyunca dernek olarak çeşitli etkinlikler, toplantılar, sosyal aktiviteler ve ziyaretler gerçekleştirerek, gerek halkımıza, gerek esnafımıza, toplumumuzun her kesiminden insanlarımıza ‘İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey sigortadır’ sloganı ile bilgiler verdik. Sigorta yapılması durumundan insanlarımızın en değerli varlıkları, canları, malları güvence altına alınmakta ve zararları da karşılanmaktadır. Hiç kimsenin başına bir iş gelmesini istemeyiz. Lakin olası bir kaza ve olumsuzluklarda sigorta insan hayatı için can simidi oluşturmaktadır” dedi.

İSADER Sigorta Haftası nedeniyle Dörtyol ve Payas Protokolünü ziyaret etti İSADER Sigorta Haftası nedeniyle Dörtyol ve Payas Protokolünü ziyaret etti İSADER Sigorta Haftası nedeniyle Dörtyol ve Payas Protokolünü ziyaret etti İSADER Sigorta Haftası nedeniyle Dörtyol ve Payas Protokolünü ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.