İskenderun’da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleşti

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili olarak, İlçemiz Kaymakamı Recep Soytürk, siyasi parti ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek “Seçim Güvenliği” konulu bir toplantı yaptı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat:13.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Kaymakam Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, AK Parti İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, HDP İlçe Başkanı Ahmet Çahan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Bilal Karaosman, HÜDA PAR İlçe Başkanı Adem Öztürk, İYİ Parti İlçe Sekreteri Erdal Karakuyu, Saadet Partisi İlçe Başkan Yrd. Bestami Çiçek ve Vatan Partisi İlçe Başkanı İbrahim Bedir katıldı.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecinin ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine başlayan Kaymakam Soytürk; Halkımızın oyunu kullanması ile ilgili iş ve işlemlerin huzur ve sükûnet içerisinde gerçekleşmesinin önemine değinerek, bu manada çalışmaların titizlikle yürütülmesi ve gereken hassasiyetin gösterilmesi; seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasına katkıda bulunacağı gibi, ülkemizin ve ilçemizin siyasi yaşamı ile demokratik hak ve özgürlüklerin eşit ve adil olarak kullanılması bakımından da fayda sağlayacağını vurguladı.

Kaymakam Soytürk, “Seçim takviminin başlamasından itibaren devam eden sürecin İlçemizde huzur, güven, saygı ve hoşgörü içerisinde ilerlemesi, vatandaşlarımızın özgür iradesinin sandığa yansıması, hukukun üstünlüğüne ve ilçemizdeki kardeşlik ve hoşgörüye dayalı kültürel yapısına uygun bir demokratik şölen şeklinde geçmesi hepimizin ortak arzusudur” dedi.

İskenderun’un demokratik olgunluğa ulaşmış, huzurun, güvenliğin, birlik, beraberlik ve kardeşliğin hâkim olduğu güzide bir kent olduğunun altını çizen Kaymakam Soytürk, “Temennimiz, seçim sürecini İlçemizin siyasi itibarı ve toplumsal kültürüne yakışır bir şekilde geçirebilmektir. Bu manada değerli halkımızın ve siyasi parti teşkilatlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancım tamdır” dedi.

Toplantı esnasında; İlimiz Valisi Sayın Erdal Ata başkanlığında, 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat: 10.00’da Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında görüşülerek, karara bağlanan genel güvenlik tedbirleri de dikkate alınmak suretiyle, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt sunumu eşliğinde seçim güvenliği ve genel güvelik tedbirleri ile ilgili konular tüm detaylarıyla istişare edilerek, karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

İskenderun’da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.