E-Bilet İçin İmzalar Atıldı

2018-2019 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan şampiyon Hatayspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını sıkı tutarak sorumluluklarını tek tek yerine getiriyor.
Türk futbol hayatına 2014 yılında giren ve o tarihten itibaren Süper Lig ve Birinci Lig maçlarında kullanılan E-Bilet(Passolig) uygulamasının Hatayspor maçlarında da kullanılması için imzalar atıldı.
Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine Hatayspor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, Genel Sekreter Aydın Toksöz ve Passolig Pazarlama Direktörü Metin Karaoğlu katıldı.

Hatayspor’un maçlarını oynadığı mevcut Antakya Atatürk Stadyumu’nda hayata geçirilecek olan E-Bilet uygulaması ile taraftarlar, maçlara üzerinde Hatayspor’un logosu bulunan passolig kartları ile girebilecek.

Atılan imzaların ardından düşüncelerini paylaşan Başkan Maden, “Yeni sezonda her şey farklı ve güzel olacağına inanıyorum. Birinci Lig’e renk katan iddialı bir takım olacağız. Tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Taraftarlarımız 15 Haziran’dan itibaren Antakya Primemall AVM’de açılacak olan Hatay Store mağazasından da passolig kartlarını temin edebilecek” diyerek taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.

E-Bilet İçin İmzalar Atıldı

Önceki İçerikCHP’den Türk Kamu-Sen’e ziyaret
Sonraki İçerikBaşkan Culha;“Belediyemizle Alakalı Bütün Talepleriniz, Önerileriniz Bizim İçin Emir Olacaktır”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.