CHP’den Türk Kamu-Sen’e ziyaret

CHP Hatay milletvekili adayı Suzan Şahin ve parti yöneticileri Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaları ziyaret ederek seçim çalışmaları ve memurlara yönelik seçim vaatleri hakkında bilgi verdi. CHP Hatay milletvekili adayı Suzan Şahin, seçim bildirgesinde öğretmenlere 3600 gösterge, performansa sistemin kaldırılması gibi vaatlerin olduğunu söyledi. Özellikle mülakat sisteminin kaldırılacağını, liyakata dayalı adaletli bir sistem getirileceğini söyledi.
Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Milletvekili adayı Suzan Şahin’e başarılar dileyerek, kendilerinin siyasetten beklentilerinin her şeyden önce adalet kariyer ve liyakate dayalı bir sistem istediklerini belirtti. Söylenenlerin seçim beyannamelerinde kaldığını, daha ileri taşımadığını belirten Yanık, ’Sizlerden beklentimiz ülke meselelerinin yanı sıra yerelde yaşanan sıkıntıların takipçisi olmanızdır” dedi.
Ziyarette Kamu-Sen’e bağlı sendika Başkanlarından Uğur Muratoğlu, Bahtiyar Şahin, Mehmet Kayhan, Cengiz Demirkıran, Mehmet Ali Acil ve yöneticilerinin yanı sıra TÜRKAV İskenderun Şube Başkanı İdris Lelikte yer aldılar.

CHP’den Türk Kamu-Sen’e ziyaret CHP’den Türk Kamu-Sen’e ziyaret

Önceki İçerikAkdeniz’in Simgesi Palmiyeler Koruma Altında
Sonraki İçerikE-Bilet İçin İmzalar Atıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.