İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Çalışıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışması yaptıklarını belirtti.
26.Dönem AK Parti Hatay Milletvekilleri İskenderun AK Parti İskenderun ilçe teşkilatını ziyaret ederek birlik beraberlik mesajları verdiler.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Görüldüğü üzere yeni milletvekili adaylarımız, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve partili arkadaşlarımız tek yürek bir şekildeyiz. Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran’da başkan seçeceğiz. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyoruz.24 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yüce rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kalkınan, büyüyen ve gelişen ülkemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. 24 Haziran’da Türk milleti ferasetiyle yine AK Parti’yi zaferle seçimlerden çıkaracaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. Bu seçimde Türkiye’mizin, vatanımızın önümüzdeki yüz yılının sağlam temellere oturtulması oylanacak ” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Çalışıyoruz

Önceki İçerikİsader Yönetim Sigorta Haftası Nedeniyle Kaymakam Soytürk’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Sonraki İçerikArsuz Turizm ve Kültür Derneğinden İftar Yemeği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.