İskenderun’daki İftar Sofraları Yoğun İlgi Görüyor

Sahilde bulunan iskelede İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırsever işadamları tarafından verilen iftar soflarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Başkan Seyfi Dingil,” Başı rahmet ortası mağfiret, sonu kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ülkemize, milletimize tüm İslam âlemine ve inananlara mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini bir kez daha yüce Allah´tan niyaz ediyorum. Bizlerde vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu burada açıyoruz. Bu tür organizasyonlar dayanışmaya ve kaynaşmayı arttırıyor. Ben buradan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Her yıl geleneksel hale gelen iskelede kurulan iftar sofralarının vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu duygu ve düşüncelerimle bir kez daha tüm halkımızın Ramazanı Şerifinizi tebrik ediyorum ve Kadir Gecesi´ne ve bayram günlerine ulaşabilmeyi niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Seyfi Dingil, belediye olarak imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini de bildirdi.

İskenderun’daki İftar Sofraları Yoğun İlgi Görüyor İskenderun’daki İftar Sofraları Yoğun İlgi Görüyor İskenderun’daki İftar Sofraları Yoğun İlgi Görüyor

Önceki İçerikHatay’da Fetö Operasyonunda 4.324 kişi hakkında adli işlem yapıldı
Sonraki İçerikDoktor Riyat Kırmızıoğlu: Esnaflar Kalkınmanın Temelidir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.