BAŞKAN SAVAŞ BELENLİ HEMŞEHRİLERİ İLE İFTAR YAPTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Ramazan ayında yüzlerce vatandaşı bir araya getirerek iftar yemeği vermeye devam ediyor.

Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını ve sevincini paylaşmak, sevgi, barış ve huzur içerisinde milli ve manevi duyguları pekiştirmek ve genç kuşaklara Ramazan kültürünü yaymayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesinin Kardeşlik Sofrası’ndaki yeni adresi Belen ilçesi oldu.
Mübarek Ramazan ayının gelişi ile beraber Hatay halkını iftar sofralarında buluşturan ve Hatay halkı ile iftar yemeğinde buluşan Başkan Savaş, Belenli vatandaşlar ile orucunu açtı.
HBB ŞEHİR TİYATROSU, BELENLİLERE UNUTAMAYACAKLARI BİR RAMAZAN GECESİ YAŞATTI
Belen’de kurulan iftar sofralarında buluşan vatandaşlara iftarın ardından Karagöz ile Hacivat, Aşık ile Maşuk ve Sersem Kocanın Kurnaz Karısı oyunlarını sahneleyen sanatçılar, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Eski Ramazan kültürünü yaşayan ve bu geleneği yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu, Ramazan ayı boyunca etkinliklerine her ilçesinde sahneleyecek.

BAŞKAN SAVAŞ BELENLİ HEMŞEHRİLERİ İLE İFTAR YAPTI BAŞKAN SAVAŞ BELENLİ HEMŞEHRİLERİ İLE İFTAR YAPTI BAŞKAN SAVAŞ BELENLİ HEMŞEHRİLERİ İLE İFTAR YAPTI

Önceki İçerikŞehit Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Yemeği
Sonraki İçerikHatay’da Fetö Operasyonunda 4.324 kişi hakkında adli işlem yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.