HBB Türk Halk Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser

Şef Zeynep Sallabaş Gürgür yönetiminde Türk Halk Müziği’nin birbirinden özel eserlerini sanatsever Hataylılara buluşturan HBB Türk Halk Müziği Korosu, 26 Mayıs Cumartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlediği konser ile Hataylılara keyifli bir müzik akşamı yaşattı.
Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt ve birçok vatandaş katıldı.
Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel Türk Halk müziği eserleri seslendiren ve izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan koro, yaklaşık iki saat süren müzik dinletisi ile izleyenlerin büyük beğenisi topladı.
Hatay’ın kültürel, sosyal ve sanatsal yaşamına yetebilecek nitelikte yeni bir konser salonu inşa edeceklerini müjdeleyen Başkan Savaş, HBB Türk Halk Müziği Korosu’na keyifli bir konser verdiklerinden dolayı teşekkür etti.

HBB Türk Halk Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser HBB Türk Halk Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser

Önceki İçerikCHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu: CHP’nin Seçim Bildirgesi Türkiye’yi Kucaklıyor
Sonraki İçerikUyku apnesi ani ölümlere yol açabilir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.