Yükseliş Koleji Bilim Kampüsünden Resim Sergisi

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, sanata değer katmaya devam ediyor. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Resim Öğretmenleri Meryem Yıldırım ve Züleyha Yıldırım’ın öncülüğünde düzenlenen resim sergisi görkemli bir törenle açıldı.
Primemall AVM’de gerçekleştirilen resim sergisinin açılış törenine; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, kolej öğretmenleri, öğrenciler ve veliler ve basın mensupların katıldı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, sanata gönül veren kişilerin her zaman alkışlanması gerektiğini belirtti. Bu anlamda Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nün bu yönde büyük emek ve gayretleri olduğunu önemle vurgulayan Rektör Dereli, başta resim öğretmenleri Meryem Yıldırım ve Züleyha Yıldırım olmak üzere tüm öğrencileri yürekten kutladı.
Yapılan konuşmanın ardından İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İSTE Rektörü Türkay Dereli ve Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, kurdeleyi hep birlikte keserek resim sergisini açtılar.
Açılışın ardından protokol mensupları hep birlikte el emeği göz nuru eserleri gezerek bilgiler aldılar.
Primemall AVM’de açılan resim sergisi Pazar gününe kadar İskenderun halkının ve sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsünden Resim Sergisi Yükseliş Koleji Bilim Kampüsünden Resim Sergisi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.