Nevzat Barak, Yeni Ofisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

Nevzat Barak, Yeni Ofisinde, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor
“İş ve siyasette Deneyimli biriyim. Fırsat verilirse Nevzat Barak çok iş yapar”
İskenderun’un sevilen çalışkan ve başarılı iş adamı ve siyasetçisi Nevzat Barak, yeni ofisinde çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürüyor. Primemall Alışveriş Merkezi Yeni Adliye Karşısındaki kavşakta yapılan modern Atay İş Merkezinin 13. Katında oğlu Avukat Onur Barak ile birlikte Barak Denetim ve YMM AŞ, Barak Avukatlık ortaklığı, SGD Bağımsız Denetim Hizmetleri AŞ ve Barak Meyve Üretim AŞ. Olarak son derece modern bir ortamda, çalışmalarını sürdüren Nevzat Barak, Ramazandan sonra yeni iş yerinin açılışını da yapacağını bildirdi. İş hayatının yanı sıra siyasette de oldukça deneyimi olan ve 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Ak Partiden Hatay milletvekili aday adayı olan Nevzat Barak, fırsat verilmesi durumunda memleketi Hatay’a ve ülkeye hizmet noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesi ve halkı için gecesini gündüzüne katarak çalışmasına katkı vermek için kolları sıvadıklarını belirten Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Nevzat Barak; “Güçlü bir Türkiye’nin imar edilmesi ve dış güçlere karşı verilen amansız mücadele de ben de ülkeme ve şehrime hizmet etmek istiyorum. Yılların siyasi birikimi ve tecrübelerine sahibim, Mesleğimiz icabı kanunları ve yasaları çok iyi biliyor ve takip ediyorum. Ülkemin ve şehrimin sorunları çok iyi biliyorum. İmkan verilmesi durumunda Nevzat Barak olarak ben de elimi taşın altına koymak için varım diyorum.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Nevzat Barak, Yeni Ofisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor Nevzat Barak, Yeni Ofisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor Nevzat Barak, Yeni Ofisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor Nevzat Barak, Yeni Ofisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.