Belen’de Milli Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kaymakam Refiki Ali YILDIRIM ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN ile birlikte yapımı devam eden Halilbey Mahallesindeki 12 derslikli İmam Hatip Lisesi, Bakras Mahallesindeki 12 derslikli Ortaokul, Sarımazı Mahallesindeki 20 derslikli Ortaokul inşaatları ile Cumhuriyet Mahallesindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ve Gazi Abdurrahman Paşa okulunda yapılan istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam AYDIN yaptığı değerlendirmede; söz konusu inşaatların tamamlanması ile derslik ihtiyacının önemli bir kısmının karşılanacağını ve ilçemizin modern bir Halk Eğitim Merkezi binasına kavuşacağını ifade ederek İmam Hatip Lisesinin bina ihtiyacının giderilerek çocuklarımızın yeni binada eğitim göreceklerini ve kapasite artışı dolayısıyla da öğrencilerimizin başka ilçelere gitmelerine gerek kalmayacağını, iki mahalledeki Ortaokul yatırımlarının tamamlanması ile de Şevket Çalışkan ve Sebati Günenç Orta Okullarının orta kısımlarının yeni binalarına taşınarak daha konforlu bir ortamda eğitim faaliyeti icra edeceklerini belirtti.

Sözkonusu yatırımların yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi noktasına azami gayreti göstereceklerini ifade eden AYDIN, bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Valimize ve İlimizin Değerli Milletvekillerine teşekkürlerini sundu.

Belen’de Milli Eğitim Yatırımları Devam Ediyor Belen’de Milli Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.