Ergün Gözüküçük, “Gözü gibi sevdiği Hatay’a hizmet için yola çıktı”

Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı olan Ergün Gözüküçük, gözü gibi sevdiği memleketine hizmet için yollara düştü. 15 yıl memurluk hayatının ardından siyasete atılan, İskenderun Belediye Başkan yardımcılığı görevini de başarılı bir şekilde yürüterek, halkın gönlünde taht kuran Ergün Gözüküçük, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Ak Partiden Hatay milletvekili aday adayı oldu. Adaylık başvurusunun ardından zaten sahada olan ve her zaman halkın içinde halk ile birlikte koşturan Gözüküçük, sivil toplum kuruluş temsilcileri, sendika temsilcileri, esnaflar, iş adamları olmak üzere her kesimden insanlarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Güçlü Hatay Vizyonu ve bölgeye kazandırılacak projeleri de hazır olan Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Ergün Gözüküçük, fırsat verilmesi halinde bu memlekete gözü gibi bakacağının da müjdesini verdi.

Ergün Gözüküçük, “Gözü gibi sevdiği Hatay’a hizmet için yola çıktı” Ergün Gözüküçük, “Gözü gibi sevdiği Hatay’a hizmet için yola çıktı” Ergün Gözüküçük, “Gözü gibi sevdiği Hatay’a hizmet için yola çıktı” Ergün Gözüküçük, “Gözü gibi sevdiği Hatay’a hizmet için yola çıktı”

Önceki İçerikTamam Dünya’da Trend Oldu
Sonraki İçerikAK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’den 13.536 milletvekilliği aday adaylık başvurusu geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.