Yazar Kaan Metin Çelik’ten bir ilk daha Hatay’ın İlçelerini Tanıyalım Boyayalım Kitabı Çıktı

Yazar Kaan Metin Çelik’ten bir ilk daha, HATAY’IN İLÇELERİNİ TANIYALIM BOYAYALIM kitabını yayınladı.

Yazar Kaan Metin Çelik yaptığı açıklamada; Geçmişten aldığımız Folklorik değerlerin tüketilerek değil, aksine arttırılarak gelecek nesillere aktarılması için mutlaka dünü ve bugünü bilmeleri gerekmektedir.

Onun için bu boyama kitabı bulunduğu bölgeyi HATAY’ın 15 ilçesini daha iyi tanımasını sağlayacaktır. Ülkemiz hızlı bir gelişim içerisinde bu gelişim beraberinde, değişmeyi de getirmektedir. 1.589.403 bin Nüfusuyla büyük şehir HATAY’da bu gelişim ve değişimden payına düşeni almakta hızlı, modern güzel bir büyükşehir olma yolunda ilerlemektedir.

Yapılan halk bilimi araştırmaları, yurdumuzun dört bir yanında var olan kültür zenginliklerimizi, kaybolmadan tespit edebilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek kaygısı taşımaktadır.

Yeni yetişen genç nesillere; farklı, akılda kalıcı, değerlerimizi tanıma ve sahip çıkmaları için HATAY’ın ilçelerini tanıyalım boyayalım kitabını sizlere paylaşmanın gururu içindeyim.dedi.

Yazar Kaan Metin Çelik’ten bir ilk daha Hatay’ın İlçelerini Tanıyalım Boyayalım Kitabı Çıktı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.