İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da 4 farklı noktaya spor kompleksinin yapılacağını belirtti

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Her mahalleye eşit hizmet götürdük götürmeye devam ediyoruz. Şimdide 4 farklı noktaya Denizciler, Fatih Sultan Mehmet, Yıldırım tepe ve Meydan mahallelerine spor kompleksi yapıyoruz. Spor komplekslerinin içerisinde futbol sahası, basketbol sahası voleybol sahası ve halı saha olacak” dedi.

Yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”4 yeni spor tesisini yapım çalışmalarının bitmesinin ardından hemen hizmete açacağız. Yapılan bu spor tesisleri gençlerimiz daha sağlıklı daha güzel alanlarda spor yapma imkânı bulacak. Şuanda zemin düzenleme ve betonlama çalışmaları yapılıyor. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da 4 farklı noktaya spor kompleksinin yapılacağını belirtti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da 4 farklı noktaya spor kompleksinin yapılacağını belirtti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.