BELLONA Osmanlı Mobilya Dualarla hizmete açıldı

Mobilya sektörünün önde gelen markalarından Bellona Osmanlı Mobilya İskenderun’da dualarla yoğun katılımla gerçekleştirildi.
İskenderun Antakya E-5 Karayolu Numune Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Bellona Osmanlı Mobilyanın açılışında siyasetçi, iş adamları, kamu yöneticileri ve kalabalık halk topluluğu katıldı.
Osmanlı Mobilya yöneticisi Kadir Gülmez, Demir-Çelik inşaat sektöründen sonra toptan perakendeden almış olduğu yeni bayiliği ile tüm İskenderun halkına kaliteli hizmet verebilmek için kolları sıvadıklarını ve ellerinden gelen gayretin en iyisini yapacaklarını vurguladı.
Açılışta konuşan Bellona Bölge Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön, ‘Bellona markası olarak bizler, 1997 yılından bu yana Türkiye genelinde Mobilya sektöründe bir evin ihtiyacı olan tüm Mobilya, Yatak, Baza, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyası olmak üzere evlerin tüm ihtiyaçlarını mağazalarımızda karşılıyoruz. Bu gün İskenderun’da açacağımız mağazamız, Türkiye genelindeki 571.nci, bölgemiz inde 38.nci mağazası olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Burada emek var gayret var, alın teri var. İskenderun’da mağazamızın açılmasında emeği geçenlere ekip arkadaşlarımıza, yönetimimize teşekkür ediyorum. İnşallah İskenderun’a ve bölgemize hayırlı olur. Bu vesile ile açılışımıza katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Açılış öncesi kurbanlar kesildi ve dualar edildi. Firma yetkililerinin açılış ve selamlama konuşmalarının ardından Osmanlı Mobilya Mağazasının açılış kurdelesi kesildi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışa Günep A.Ş. Bellona Genel müdürü Lütfi Beşdog, Bellona Pazarlama müdürü İbrahim Akgün, Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön, Osmanlı Mobilya yöneticisi Kadir Gülmez ve ekibi, davetliler ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Açılış sonrası davetliler mağazayı gezerek, Bellonanın son ürünlerini inceleme fırsatı buldular. Kokteylli gerçekleştirilen açılışta davetlilere çeşitli tatlı ve içecek ikramı da yapıldı.

BELLONA Osmanlı Mobilya Dualarla hizmete açıldı BELLONA Osmanlı Mobilya Dualarla hizmete açıldı BELLONA Osmanlı Mobilya Dualarla hizmete açıldı BELLONA Osmanlı Mobilya Dualarla hizmete açıldı

Önceki İçerikİskenderun Uçurtma Şenliği
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da 4 farklı noktaya spor kompleksinin yapılacağını belirtti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.