Meydan Mahallesine Taziye Evi Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Meydan Mahallesine taziye evinin yapılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Meydan Mahallesine yapılacak olan taziye evinin yerinde incelemelerde bulundu.
Yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok noktada taziye evi yaptık. Şimdi Meydan mahallesine taziye evi için çalışma başlatıyoruz. Projemiz hazır yer tespiti de yapıldı. Zemin düzenleme çalışmalarının ardından temel açma çalışmaları başlıyor. Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen alanlarda taziye evleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Meydan mahallemize yakışır bir taziye evi yapıyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor. Taziye evini kısa sürede içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

Meydan Mahallesine Taziye Evi Yapılıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.