İTSO Başkanı Yılmaz’a TÜFAD Hatay Şubesi tarafından Milli Takım Forması hediye edildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Hatay Şubesi Başkanı Yaşar Düzen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak,
1923 yılında kurulan ilk Türk Milli takım formasını hediye ettiler.

TÜFAD Hatay Şube yöneticileri, gençlik yıllarında futbol oynayan ve uzun yıllar başarılı bir şekilde İskenderunspor’un Kaptanlığını da yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bir de sürpriz yaptılar.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Hatay Şubesi Başkanı Yaşar Düzen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1923 yılında kurulan ilk Türk Milli takım formasını çerçevelenmiş şekliyle İTSO Başkanı Yılmaz’a hediye ettiler.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı TÜFAD Hatay Şube yönetim kurulu üyeleri ve spor adamlarına teşekkür ederek, “Bu forma benim için çok değerli. Nazik düşüncenizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Hatay Şubesi Başkanı Yaşar Düzen ise, “Türk Futboluna uzun yıllar hizmet ettiniz. Hala da bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşunun başkanlığını yapıyorsunuz. İskenderun için yapacağınız başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Ayrıca yeniden İTSO Başkanlığına seçilmenizden dolayı tüm yönetim ve meclis üyelerinize de başarılar diliyoruz” dedi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Hatay Şubesi Başkanı Yaşar Düzen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile ile birlikte ziyaret sonrası 1923 yılında kurulan ilk Türk Milli takım forması ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.

İTSO Başkanı Yılmaz’a TÜFAD Hatay Şubesi tarafından Milli Takım Forması hediye edildi İTSO Başkanı Yılmaz’a TÜFAD Hatay Şubesi tarafından Milli Takım Forması hediye edildi

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 6 Gündem Maddesiyle Toplandı
Sonraki İçerikÇocuk İstismarına Farkındalık Etkinliği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.