Ak Parti Hatay İl yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası Ak Parti Hatay İl Başkanlığına seçilen İbrahim Güler ziyarette yaptığı konuşmasında; “Yeni yönetiminize başarılar diliyorum ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi ben aynı Zamanda Hatay Ro-Ro yönetim kurulu Başkanıyım ve İTSO ile İskenderun’da bir çok projede birlikte hareket ettik. Sizler de bizlerin sorunlarını özellikle Deniz taşımacılığında yaşanan sorunları ve İskenderun Limanından gerçekleştirdiğimiz çalışmalar konusunda bizlere her zaman destek oldunuz. Bizlerde İş hayıtımızın yanı sıra Siyasette de bize verilen bu görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra el birliği ile gerek İskenderun gerekse Hatay için önemli projelerde birlikte hareket edeceğimize inanıyorum. Bu vesile ile yeni yönetiminize hayırlı olsun diyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun ekonomisi ve bölgenin genel yapısı hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu; “Sizlerin de bildiği gibi bölgemiz son yıllarda gerçekten sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İş adamlarımız da bu sıkıntıları en çok hissedenlerin başında gelmektedir. Suriye’de yaşanan savaş ve karışıklıklar nedeniyle en çok etkilenen illerin başında Hatay ve bizim bölgemiz gelmektedir. Son ayalarda özellikle ihracat ve iç piyasada yaşanan sorunlar mevcut. Piyasada nakit sıkıntıları var, bir çok esnafımız borcu borçla kapatmaya çalışıyor. Temennimiz bir an önce bu sıkıntılı sürecin ortadan kalkmasıdır. Bu noktada bizlerde üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız. Hatay için el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. İl Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bölgemize daha fazla katma değer sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran, Selma Yılmaz, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, Vakıf yönetim kurulu üyeleri Ali Çitanak, Serdar Çotulay, Fuat Keser , Emin Aşkargenç de yer aldılar.

Ak Parti Hatay İl yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti Ak Parti Hatay İl yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Önceki İçerikKadınlarda Kalp Rahatsızlıklarına Dikkat
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Halk Günleri Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.