Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Down Sendromlu çocuklar yararına kermes ve sergi düzenledi

Pamuk Okul Öncesi eğitim kurumları Down Sendromlu Çocuklar yararına kermes ve resim sergisi açarken etkinlik yoğun ilgi gördü.
İskenderun’da Okul öncesi eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de son derece önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Geleneksel hale getirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Down Cafe Tesislerinde Kermes ve Resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eşi Feray Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, KADIN ve Demokrasi Derneği (KADEM) Hatay İl Temsilcisi Selma Tunç ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Kermeste Hatay yöresine ait yemek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrenci ve öğretmenlerinin özverili gayretleri ile hazırlanan resim ve il işleri sergiledi. Davetliler tarafından yoğun ilgi gören Kermes ve sergi iki gün açık kaldı. Etkinlikler kapsamında ayrıca Satranç Turnuvası düzenlendi ve turnuvalarda başarı elde eden öğrencilere Başarı Belgeleri takdim edildi.Kermes ve sergi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu; “Geleneksel Sosyal Sorumluluk projemizden birini daha gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm personellerimize velilerimize, misafirlerimize, yer sahibi Dawn Cafe yönetimi ve çalışanlarına içtenlikle katılımları için teşekkür ediyorum İnsanları mutlu etmek ve insanlara faydalı olmak çok önemli” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Down Sendromlu çocuklar yararına kermes ve sergi düzenledi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Down Sendromlu çocuklar yararına kermes ve sergi düzenledi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Down Sendromlu çocuklar yararına kermes ve sergi düzenledi Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Down Sendromlu çocuklar yararına kermes ve sergi düzenledi

Önceki İçerikAK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam:“DİLİMİZLE DEĞİL GÖNLÜMÜZLE KONUŞMAK İÇİN BURADAYIZ
Sonraki İçerikBarıştepe’ye Yeni Muhtarlık Binası Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.