Geleceğin Kaptan-ı Deryaları olacak Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencileri Deniz Müzesini gezdi

Tarihi, Deniz Zaferleri ile dolu, şanlı Türk milletimizin torunları da, tarihini öğrenmek ve geleceğin Kaptan-ı Deryaları olmak için müdür ve öğretmenlerinin öz verili eğitim ve gayretleri ile bilgilendiriliyorlar.
İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesinde eğitim ve öğretime devam eden Şirinyurt İlköğretim Okulunun başarılı Müdürü Mehmet Altay ve eğitim kadrosu da Okulda öğrencilere eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal etkinliklerle de öğrencilerin yaşayarak ve gezerek öğrenmelerine yardımcı oluyorlar.
Bu kapsamda, Şirinyurt İlköğretim Okulu 3D ve 4A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Gülcan Sırgıç ve İlkay Erol eşliğinde, İskenderun Deniz Müzesini ve İskenderun Meteoroloji Müdürlüğü’nü gezdiler. Deniz Müzesini gezen öğrenciler, Türk tarihinde Deniz zaferlerini ve önemini yaşayarak öğrenme fırsatı buldular. Müzede Askeri gemiler, toplar, Denizcilerin gemilerde kullandıkları eşyalar, Denizcilerin giydikleri üniformalar araç ve gereçler, Eski dönemlere ait fotoğraf ve görselleri öğrenciler, ilgi ve heyecanla inceleme fırsatı buldular. Deniz Müzesi ziyareti sonrası Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencileri Meteoroloji Müdürlüğünü de gezerek yetkililerinden hava tahmini araçlar ile ilgili bilgiler aldılar.

Geleceğin Kaptan-ı Deryaları olacak Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencileri Deniz Müzesini gezdi Geleceğin Kaptan-ı Deryaları olacak Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencileri Deniz Müzesini gezdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.