Başkan Seyfi Dingil’den Mhp İlçe Teşkilatına Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a hizmet noktasında her türlü fikre ve öneriye hazır olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt,”Siyasetin temel prensibi halka hizmettir. Bu çerçevede hepimiz halkımıza hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Bu memlekete taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Cumhur ittifakı konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. “dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise İskenderun halkına en iyi vermek için gayret gösterdiklerini belirterek,”Sık sık siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. İskenderun’u geleceği konusunda sürekli iletişim halinde olup her türlü fikri, öneriyi önemsiyoruz. Tavan’da sağlanan birlikteliğin tabanda da sağlanması noktasında hepimize önemli görevler düşüyor. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Vatan, devlet ve bayrak konusunda tavizimiz yoktur. Bu ülke hepimizin. Hep beraber içteki ve dıştaki hainlere karşı tek yürek olmalıyız” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil’den Mhp İlçe Teşkilatına Ziyaret Başkan Seyfi Dingil’den Mhp İlçe Teşkilatına Ziyaret Başkan Seyfi Dingil’den Mhp İlçe Teşkilatına Ziyaret

Önceki İçerikPasaport ve Sürücü belgeleri İlçe Nüfüs Müdürlüklerinden Verilmeye Başlandı
Sonraki İçerikMilli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz İTSO yönetimini ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.