CHP İlçe yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP İskenderun İlçe yönetim kurulu üyeleri İTSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz hafta içerisinde seçimlerini tamamlayan İTSO yönetimini ziyaret eden CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri İTSO yönetimine yeni dönemde çalışmalarında başarılar dilediler.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İskenderun’da demokratik bir şekilde seçim yapıldı ve İskenderun’u temsil eden yeni meclisimiz ve yeni yönetim kurulumuz belirlendi. Aramıza yeni katılan arkadaşlarda oldu. Bizleri bu göreve tekrar layık gören tüm Meclis ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehrimizin en önemli Sivil Toplum kuruluşu olan Odamızda bundan sonra bölgemiz ekonomisine değer katacak, yeni projeler ve çalışmalar içerisinde olacağız.” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansur’da İTSO yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak Bölge ekonomisi, Suriye’de yaşanan olaylar ve Hatay’ın ekonomideki son durumu, çözüm yolları ve yapılması gereken konular ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.
CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu ve İskenderun İlçe yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Gassan Kuran, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz ile İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetim kurulu üyesi Ali Çitanak da yer aldı.

CHP İlçe yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti CHP İlçe yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Önceki İçerikÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIK KARAKTERİMİZ OLMALIDIR…
Sonraki İçerikARSUZ KAYMAKAMLIĞI SPORUN GÜCÜ PROJESİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.